Magamról

Szeretettel köszöntelek kedves ide látogató! Szeretném megosztani veletek tapasztalataimat!A szeretet legfőbb tanítása a feladatom !Sorsfeladatom hogy segítsek az embereknek legyőzni félelmeiket és segítsek mindenkit a helyes útjára terelni az igazi sorsfeladatai közé!Köszönöm hogy megtisztelsz azzal hogy elolvasod írásaimat!Üdvözlettel Kissné Erika elérhetőségem:erika.gyogyitoszeretet@gmail.com Szeretettel várom ide írásaidat hogy közzé tehessem a te tapasztalataidat is:)

2012. január 18., szerda

Az elengedés energiája



Arról szeretnék pár szót szólni, hogy amikor emberi kapcsolataink során odáig jut a helyzet hogy el kell szakadjunk, el kell engedjük egymást, akármiért, akkor fellép egy ellentétes energia, egy támadó, ellenségesnek ható erő amelyet konfliktusként és a szeretet hiányának élünk meg.
Ez az első fázisa az elengedésnek, majd ezt követi jóval később, akár hónapok netán évek múlva a szívbeli energia amelyik már selymesen lezárja a kapcsolódó felületeket.
 De most térjünk vissza az első "ellenségesnek" ható energiára. Miért van ez?
Amikor két ember kapcsolódik (mindegy milyen okból: szerelem, barátság, üzleti viszony, családi kötelék,  stb.) akkor a két energia rendszer is kapcsolódik egymáshoz. Az emberek képesek tudatban, lélekben, szívben és mágneses módon kapcsolódni.
 Ez utóbbi olyan mint amikor az ember egyéni huzalpályái a másikéba olvadnak, azt keresztezik, átszövik.
Nos amikor elválás van akkor ezek a szövetek kitépődnek, és ez olyan élmény ami felsért, ami heget hagy, és nem tudod simábban megoldani. Ha menned kell, menj!
Itt el lehet mondani, hogy az erősebb szervezetnek fáj kevésbé vagy annak aki kilép, de ez nem ennyire automatikus, mert a kitépő félnek is utóbb a sebet, horzsolást és az ügyet magát a szíve erejével el kell simítania és az már az ő egyéni munkája is. Tehát minden elválás először sebet képez, a mágneses terekből való kilépés okán.
Ne ostorozd magad, hogy szívtelen vagy, mert a folyamat így megy, és utólag ugyis be kell simitanod a szíveddel is az egykori kötelék helyét.
El lehet mondani, hogy ha nincs begyógyítva szív energiával egy kötelék, azaz a második fázis nem oldódott meg benned, akkor okszerűen előbb vagy utóbb vissza fogsz vonzódni az elszakadt feledhez és újra szembesülsz egy régen lezártnak hitt energiával.
Tehát tudj róla hogy az elválás, amely az élet természetes része, hiszen egyéni megtapasztalások miatt vagyunk itt először sebet képez a mágneses térben (mindkét félnek!) majd pedig be kell gyógyítani a szív energiájával. Ez rendszerint hetek-hónapok után alakul ki.
Ugyanilyen élmény a halott elengedése, az is először tép, majd gyógyítani kell...
Azok az emberek akik nem képesek szeretni, nem képesek a már elszakadt kötelékeiket begyógyítani bajban vannak, mert - hurkot képezve az időben a saját haladásukat gátolva - szép lassan kárhozatra juttatják saját magukat.
 Nem az a gond ha ezer emberrel szakitottál már, hanem ha nem vagy képes magadban azt az ezer embert szeretetben elengedni.
 Ez fontos kulcs.
forrás:
http://www.kozsditamas-terhirado.eoldal.hu/cikkek/blog/az-elengedes-energiaja
9bd2137086e524c2932e55a769609cb8.gif

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése